Tentang Kami

Timpson Las Equipment Equipment Co., Ltd.perenahna di Ningbo, caket dieu Shanghai Ti saprak 2008. Pausahaan khusus dina ngembangkeun sareng manufaktur peralatan las pikeun pipa palastik mimitian ti Ф16 -1600mm. Produk Timpson kalebet mesin fusion bokong, alat fusi stop kontak manual. Timpson parantos didaptarkeun pikeun pamutahiran téknologi ku investasi kana R&D sareng fokus kana kabutuhan pelanggan. Timpson yakin yén "KUALITAS PALING LUAR BIASA". Sadaya produk kami disatujuan ku CE sareng perusahaan parantos bijil pikeun sistem kualitas ISO 9001-2000. Mesin Timpson kasohor di pasar pikeun desain canggih, kinerja anu dipercaya, sareng operasi anu merenah. Mesin Timpson ditampi di Cina sareng dipercaya ku pangguna ti Éropa, Amérika, Asia Tenggara, sareng Wétan Tengah ogé.

  • 40 Taper
  • 3/4/5 Sumbu
  • 12k-30k RPM
  • 24-40 Alat
    Kapasitas
  • sdv
  • rth (2)
  • Tingali Pikeun Sorangan

    Kecap ngan ukur tiasa ngawartosan anjeun pisan. Pariksa galeri poto ieu pikeun ningali Haas anjeun ti unggal sudut.

  • rth (1)

Naha Komo deui

Sadaya produk kami disatujuan ku CE sareng perusahaan parantos bijil pikeun sistem kualitas ISO 9001-2000. Mesin Timpson kasohor di pasar pikeun desain canggih, kinerja anu dipercaya, sareng operasi anu merenah. Mesin Timpson ditampi di Cina sareng dipercaya ku pangguna ti Éropa, Amérika, Asia Tenggara, sareng Wétan Tengah ogé.

wef

Ngawangun Mesin kapang Anjeun

Siap ngadamel pabrik nangtung Haas anyar anjeun?
Hayu urang milarian mesin anu pas pikeun toko anjeun, sareng jantenkeunna nyalira ku nambihan pilihan sareng fitur anu cocog pikeun anjeun.