Mesin Butt Fusion

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Produk kami kalebet Field welding fusion welding machine, Full-Otomatis Multi-sudut mesin las pas, Multi-angle cutting machine, Saddle fusion machine, Arched permukaan cutter, butut mesin las sareng logger data sareng printer, Full-Otomatis mesin fusion bokong, Drainage Mesin Las sareng alat asistén Husus pikeun konstruksi pipa pe sareng PP jsb.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami