FAQs

sdv
Larapkeun sirah paéh?

Tempatkeun mesin las dina stander, pilih sirah paeh numutkeun diaméterna pipa, sareng pasang dina mesin. Dina rutin, tungtung leutik aya di payun, tungtung anu langkung ageung di tukang.

 

Kakuatan?

Daya hurung (pastikeun daya kedahna sareng pelindung arus kabocoran), lampu héjo sareng lampu beureum hurung, antosan dugi lampu beureum pareum sareng tetep greenlight, anu nunjukkeun mesin lebet kana modeu kontrol suhu otomatis sareng mesin tiasa dipaké.

Catetan: salami modeu kontrol suhu otomatis, lampu beureum sareng héjo bakal hurung sareng pareum salaku alternatif, ieu nunjukkeun yén mesinna aya dina kontrol sareng éta moal mangaruhan operasi.

Pipa fusi?

Ngagunakeun cutter pikeun motong pipa sacara vertikal, dorong pipa sareng pas kana sirah paeh tanpa aya rotasi. Candak aranjeunna langsung nalika waktos manaskeun parantos dugi (tingali tabel di handap) teras lebetkeun.

Diaméterna éksternal Jero pemanasan Panas waktos Waktos prosés Waktos cool
20 14 5 4 3
25 16 7 4 3
32 20 8 4 4
40 21 12 6 4
50 22.5 18 6 5
63 24 24 6 6