Warta

  • TIPS FOR WELDING THERMOPLASTICS

    TIPS Pikeun ngalaksanakeun THERMOPLASTICS

    Las nyaéta prosés ngahijikeun permukaan kalayan ngalemeskeun ku panas. Nalika las thermoplastics, salah sahiji komponén konci nyaéta bahan éta nyalira. Salami las plastik parantos aya di seueur jalma masih henteu ngartos dasarna, anu penting pikeun tukang las anu leres. Angka dina ...
    Maca deui
  • Is PE pipe suitable for potable water applications?

    Naha pipa pe cocog pikeun aplikasi cai anu diminum?

    Sistem pipa poliétilén parantos dianggo ku konsumén pikeun pasokan cai minum ti saprak diwanohkeun dina taun 1950an. Industri plastik parantos tanggel waler pikeun mastikeun yén produk anu dianggo henteu mangaruhan kualitas cai. Rentang tés anu dilakukeun dina pipa pe ...
    Maca deui
  • Qualities that make HDPE pipes ideal for water supply solutions

    Kamampuan anu ngajantenkeun pipa HDPE idéal pikeun solusi pasokan cai

    Pipa HDPE ngagaduhan sababaraha sipat anu ngajantenkeun bahan calon idéal pikeun ngangkut cai. Tina panguburan langsung, nepi ka slip-pinding tina pipa anu aya nepi ka pengeboran arah horisontal, kakuatan gabungan HDPE pipa sareng kamukturan jangka panjang ngajantenkeun cocog sareng seueur instalasi ...
    Maca deui