Alat las PPR Socket 800W

Pedaran pondok:

63MM PPR Mesin las

Barang Henteu: RJQ-63

Ukuran damel: 20,25,32,40,50,63mm

Suhu netepkeun dina 260 ℃ atanapi numutkeun sarat khusus.

Pakem desain ergonomis ngajantenkeun damel langkung raoseun.


Detil Produk

Tanda Produk

Alat RJQ Series Manual Socket Fusion

Mesin cocog pikeun sambungan fusi socket tina pe, PPR ,, PP sareng pipa palastik PB sareng fittings.

Struktur alat pakakas kalayan standar DVS2208 sareng CE.

Sockets kalayan palapis PTFE Daikin Jepang salami langkung lami sareng pangaruh campuran.

Kontrol suhu individu tina eunteung pemanasan pikeun mastikeun kasabaran suhu ≤2 ℃.

Fungsi pangaturan suhu, tampilan suhu, alarem panas teuing sareng panangan suhu lingkungan otomatis. Suhu peringatan dumasarkeun kana setélan suhu ditambah 30 ℃.

Struktur anu wajar. Kompét sareng éksterior anu saé. Operasi saderhana sareng merenah.

 

r

Parameter téknis dasar

Modél

RJQ-32

RJQ-63

RJQ-110

Rentang damelmm

202532

202532405063

7590110

Maks. Manaskeun

suhu,

279

279

279

Bédana tina

suhu,

± 5

± 5

± 5

Waktos manaskeun,mnt

10

10

10

Total kakuatan, W

600

800

1200

Tegangan damelV / Hz

220/50

220/50

220/50

Révisi ditangtoskeun ditangtayungan.

Suhu saran pikeun pipa di handap ieu:

PPR: 260 ℃

PB: 240 ℃

HDPE: 220

PVDF: 172


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami