RDS Series Manual Butt Fusion Machines

Pedaran pondok:

Mesin Fusion Butt Manual

Item No. RDS-160, RDS-250

Ukuran damel: 63mm-250mm

Suhu disetél dina 180-260 ℃.


Detil Produk

Tanda Produk

Mesin fusi pompa séri plastik RDS penting pisan pikeun ngangkut pipa poliétilén sareng polipropilén ku dikuburkeun ka bumi. Ciri na aman, merenah sareng praktis.

Situs padamelan sareng mesin bengkel cocog pikeun ngahijikeun bokong tina pipa plastik PE sareng PP sareng alat kelengkapan.

Digabungkeun ku awak mesin, eunteung pemanasan, nyanghareup alat sareng kotak alat, sareng sajabana.

Nyanghareupan éléktronika. Agul nyanghareup didamel tina waja pakakas tinggi-qality, ganda Blade sareng robih.

Eunteung manaskeun dilapis PTFE, Kalayan kontrol suhu individu.

Struktur alesan sareng dua arah sekrup drive sareng opat sét adaptor pikeun ngageser Lemes. Tekenan ngonci diri, sareng operasi anu merenah.

Parameter téknis dasar

Modél

RDS-160

RDS-250

Rentang damelmm

637590110

125140160

110125140160

200225250

Tegangan damelV / Hz

220/50

220/50

Suhu ngagawekeun

180 ~ 250

180 ~ 250

Tekanan kerjaMPa

0 ~ 6

0 ~ 6

Kakuatan kaca spionkW

1

2

Kakuatan nyanghareup alatkW

0,7

1.1

Kakuatan totalkW

2.45

3.85

Beurat sakabehkg

88

120

Révisi ditangtoskeun ditangtayungan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk