TRJQ Series Table Socket Fusion Machines

Pedaran pondok:

TRJQ Series Table Socket Fusion Mchine

Barang No TRJQ-160

Ukuran damel: 63mm-250mm

Suhu netepkeun dina 220-260 ℃.


Detil Produk

Tanda Produk

Mesin cocog pikeun socket fusion jointing tina pe sareng palastik PP pipa sareng fittings.

Clamping dina hiji sisi dina méja. Méja kerja dipindahkeun ku handwheel.

Eunteung pemanasan listrik éléktronik anu suhu dikontrol ku méteran.

Struktur anu wajar. Operasi anu saderhana sareng merenah.

Parameter téknis dasar

Modél

TRJQ-160

Rentang damelmm

637590110125160

Maks. Suhu pemanasan,

270

Bédana suhu

± 5

Total tegangan, kW

2.2

Tegangan damelV / Hz

220/50

Beurat totalkg

34

Diménsimm

860 × 340 × 550

Révisi ditangtoskeun ditangtayungan.

TEL: + 86-574-88938533 FAX: + 86-574-88938533 WEB: www.nbtshj.com


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk